Categories
CBD hatása

Immunrendszer támogatása természetesen

 

Miért is fontos az erős immunrendszer?

A szervezetünk védelmét az immunrendszerünk látja el. Ez a bonyolult és komplex rendszer felelős a testünkbe bejutó baktériumok és vírusok minél gyorsabb lokalizálásáért és legyőzéséért.

Miért fontos az immunrendszer támogatása?

A immunrendszer támogatása létfontosságú, hiszen segít a szervezetünk egészségének megőrzésében.

Ahhoz hogy jól működhessen, számos szabályozó mechanizmusnak kell megfelelően beavatkoznia.

Az immunrendszer bármely részének negatív változása betegséget okozhat, így szervezetünk fontos védvonala akár ellenséggé is válhat.

Az immunrendszer szervrendszere a nyirokrendszer, mely nyirokszervekből és az összekötő nyirokerekből áll.

Nyirokszervek közé tartoznak a csontvelő, lép, csecsemőmirigy, a nyirokcsomók, mandulák, illetve a féregnyúlvány.

Az immunrendszer működésében tevékeny szerepet játszanak a fehérvérsejtek, melyek nagy mennyiségben találhatók a nyirokrendszerben és a vérben is.

Mivel erősíthetjük?

Az immunrendszer támogatása egy tudatos döntés meghozatala után már nem is olyan nehéz feladat.

Töltsünk minél több időt a szabadban, friss levegőn. Mozogjunk! Lehet ez biciklizés, séta, futás, torna ezek egyaránt növelik az állóképességünket.

Fontos a testünk alkalomszerű ellazítása, mely segít a stressz ellen. Ennek egyik módja a szaunázás, ami nem csak a stressz ellen jó, de salaktalanít is.

Az immunrendszer támogatása elképzelhetetlen helyes táplálkozás nélkül. A bélrendszerünk állapota határozza meg hogy a bevitt vitaminok és ásványi anyagok mekkora részét tudjuk hasznosítani. A bélflóra jó állapota nem csak a táplálék lebontása miatt lényeges,  hanem képes védelmet nyújtani a nem kívánt vírusokkal, baktériumokkal szemben is. A bélflóra egészsége érdekében fogyasszunk naponta élőflórás joghurtot és rostokban gazdag gyümölcsöt és zöldséget.

Az immunrendszer támogatása természetes étrend-kiegészítő segítségével

Az immunerősítés egy bevált módja a vitamin és vagy gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítők használata, mely támogatja az immunrendszerünket.

Prunus 90db

A PRUNUS Sárgabarackmag kivonat Reishi gombával és C-vitaminnal egy immunerősítő természetes étrend-kiegészítő. Mindhárom alapanyaga segíti szervezetünket, hogy a megfelelő immunválaszt adja, ha kórokozók támadják meg.

Prunus természetes immunerősítő

Immunrendszer támogatása

Termékleírás

A PRUNUS Sárgabarackmag kivonat Reishi gombával és C-vitaminnal egy immunerősítő természetes étrend-kiegészítő. Mindhárom alapanyaga segíti szervezetünket, hogy a megfelelő immunválaszt adja, ha kórokozók támadják meg. A Hunza népek kedvelt tápláléka a sárgabarack és annak a magja. Sárgabarack termesztési és fogyasztási szokásaik évszázadokra tekintenek vissza. Antioxidáns, immunerősítő, természetes alapanyagokból készült étrend-kiegészítő.

Prunus összetevők

Sárgabarackmag kivonat

A sárgabarack (Prunus armeniaca) rostokban gazdag, magas flavonid tartalmú gyümölcs, antioxidáns hatású, ezáltal segít megelőzni a daganatos megbetegedéseket. Rengeteg vitamint tartalmaz, antioxidáns, felerősíti immunrendszerünket, gyulladáscsökkentő hatású.

A Prunus A, B3, C-vitaminban is  gazdag, ezáltal a bőr, a haj, a köröm egészségének megőrzésében, az öregedési folyamatok lelassításában és az időskori látásromlás megelőzésében is hatékony támogatást nyújt. Szerepe van a szervezet immunválaszában is: elősegíti a baktériumok, vírusok és élősködők okozta fertőzések leküzdését. A vérképzésben fontos folsavban, vagyis B9-vitaminban és az idegek, izmok és egyéb szövetek helyes működését biztosító káliumban is rendkívül gazdag, található benne továbbá kalcium, foszfor és sok más fontos elem.

Reishi gomba

A Reishi (Pecsétviaszgomba, Ganoderma Lucidum) erősíti az immunrendszert, csökkenti a kemoterápia mellékhatásait (például a hányingert, a fáradtságot, a vesekárosodás mértékét, stb.), és erős antioxidánsként védi sejtjeink DNS-ét. Emellett segíthet a koleszterinszint normalizálásában és keringési rendszerünk egészségének fenntartásában. Megerősíti az immunrendszert és javít a szervezet általános állapotán, valamint segíti a rákos megbetegedések megelőzését, kiegészítő kezelését, vérnyomáscsökkentő, gyulladáscsökkentő hatású, jó hatással van az anyagcserére.

Daganatos megbetegedés esetén a Reishi fogyasztása kemoterápiás kezelés mellett kiegészítő kezelésként segíthet normalizálni az immunrendszer reakcióit és enyhíti az olyan kellemetlen mellékhatásokat, mint a láz, az étvágytalanság, a levertség, rossz alvásminőség, a haj kihullása. Gyomor-, tüdő-, vese-, prosztata- és mellrák esetében kifejezetten jótékony hatása lehet kiegészítő kezelésként történő szedése.

C-vitamin

A C-vitamin (aszkorbinsav) hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidáns, vagyis nagy szerepe van a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, vagyis az immunrendszer normális működéséhez, ezáltal védi szervezetünket a rákkeltő anyagok ellen.

Az aszkorbinsav hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, ezáltal az erek, a csontozat és a porcok, a bőr, a fogíny és a fogak egészségének megőrzéséhez.

Hatások

A PRUNUS rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag sárgabarackmag kivonat mellett Reishi gombát és C-vitamint tartalmaz, melyek hozzájárulhat az immunrendszer helyes működéséhez.

  • Prunus támogatja az immunrendszer működését
  • Antioxidáns, megköti a szervezetet károsító szabadgyököket
  • Fokozhatja a szervezet immunválaszának hatékonyságát
  • Segíthet a szervezet koleszterinszintjének normalizálásában
  • Hozzájárulhat az egészséges keringés fenntartásához
  • Támogathatja a szervezetet a rák kialakulásának megelőzésében
  • Segíthet energikusnak maradni a mindennapokban
  • Lassíthatja a szervezet öregedési folyamatait
  • Kiegészítő kezelésként támogathatja az immunrendszert sugárkezelés alatt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Naptár

2024. március
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások